Hogyan lehetsz az Alumni tagja?

A portál belső oldalai a Pannonhalmi Bencés Alumni tagsága számára érhetők el. A portálon történő regisztráció egyben az Alumni-szervezetbe történő belépést jelenti, amelyről a regisztráló látogató online nyilatkozatot tesz. A regisztráció ingyenes és határozatlan időtartamra szól.

A regisztráció Chrome, Firefox, vagy Safari böngészőkből ajánlott, valamint Internet Explorer 9+ verzióval.

A regisztráció, egyúttal az Alumni-szervezetbe történő belépés folyamata kb. 2 perc alatt elvégezhető az alábbi lépésekkel:

  • Ki vagy? Azonosítás osztály és az érettségi bizonyítványban szereplő név alapján.
  • Hogyan érhetünk el? Elérhetőségi adatok kitöltése: név, kapcsolattartó email cím, telefonszám, levelezési cím.
  • Telefonszám és email cím visszaigazolása. A kapcsolattartó telefonszámodra SMS-t, email címedre pedig üzenetet küldünk, amelyek egy-egy regisztrációs kódot tartalmaznak. Ezek alapján ellenőrizzük a megadott telefonszámos és email címed érvényességét.
  • Adatvédelmi beállítások, nyilatkozatok. Beállítod, hogy a regisztráció során megadott elérhetőségi adataidat kik láthatják (Alumni munkatársai, osztálytársak, egész tagság), valamint nyilatkozol a szervezetbe történő jelentkezésről, egyúttal megadod személyes adataidat. (Ezen adatokat kizárólag az Alumni munkatársai láthatják.)
  • Első belépés az Alumni Online! portálra. Elsőként kitöltheted saját Alumni adatlapodat, valamint a Diáktárs keresővel mások adatlapjait böngészheted.


Kitöltöm a regisztrációs űrlapot!